icon-auto-aanmelden

1. Vrijblijvend auto aanmelden

Meld uw voertuig binnen slechts 5 minuten aan. U ontvangt direct per e-mail een bevestiging.

auto verkopen

2. Ontvang binnen 30 min. een bod

U ontvangt binnen 30 minuten een vrijblijvend bod. We houden u op de hoogte van de voortgang.

3. Verkoop uw sloopauto!

Verkoop uw sloopauto in Rotterdam en ontvang een vrijwaringsbewijs!

Sloopauto verkopen Rotterdam

Auto inkoop Atlas koopt uw sloopauto op

Heeft u een auto met schade of een technisch mankement voor de deur staan in Rotterdam? Vergis u niet: als de waarde van uw auto lager is dan de reparatiekosten, is uw auto total loss. Voorkom dat u onnodige kosten maakt en verkoop uw sloopauto aan Auto inkoop Atlas.

Zit u in deze situatie? Neem dan direct contact op met Auto inkoop Atlas! We zorgen er namelijk meteen voor dat u van uw sloopauto af komt en we betalen u er ook nog eens een mooi geldbedrag voor. Dat leest u goed: wij betalen u geld voor uw sloopauto! Neem direct contact met ons op en verkoop uw auto uit Rotterdam aan Auto inkoop Atlas!

sloopauto verkopen rotterdam

Waarom uw sloopauto in Rotterdam verkopen aan Auto inkoop Atlas?

Uw sloopauto in Rotterdam mag dan wel total loss zijn, het is en blijft natuurlijk een auto waar u altijd met plezier in gereden heeft. We begrijpen dat u daar een mooie prijs voor wilt hebben. Bij Auto inkoop Atlas uit Rotterdam krijgt u niet alleen een mooie prijs, u krijgt zelfs de béste prijs voor uw schadeauto! Door voor ons te kiezen, profiteert u automatisch van de volgende voordelen:

 • De beste prijs voor uw sloopauto in Rotterdam
 • Binnen enkele minuten uw auto aangemeld
 • Binnen 30 minuten een bod
 • Laat gratis uw sloopauto ophalen
 • Ontvang direct het verkoopbedrag

Uw sloopauto kost u geld!

uw sloopauto verkopen in rotterdam

We drukken u graag op het hart dat uw sloopauto in Rotterdam u veel geld kost! Zo bent u al snel een boel geld kwijt aan verzekeringen, wegenbelasting en parkeerkosten. Daar komt bij dat het erg lastig is om van een sloopauto af te komen; onderhandelen over een dergelijke auto is nu eenmaal moeilijk voor veel mensen.

Om dat allemaal te voorkomen, kiest u voor Auto inkoop Atlas! Vul het formulier op onze website in en ontvang binnen 30 minuten een bod op uw sloopauto. Kijk meteen wat uw sloopauto in Rotterdam nog oplevert! U kunt zelfs gratis uw sloopauto laten ophalen.

Daarom kiest u voor Auto inkoop Atlas!

Auto inkoop Atlas heeft al veel mensen in Rotterdam geholpen door hun sloopauto of schadeauto op te kopen. Op deze manier zorgen we ervoor dat u van uw onnodige kosten af bent én we besparen u er een hoop gedoe mee. Kies nu voor Auto inkoop Atlas en profiteer van de volgende gemakken:

 • Geen ongemakkelijke onderhandelingen over de verkoopprijs van uw sloopauto.
 • Beëindig onnodige kostenposten doordat u snel van uw auto af bent.
 • Bij Auto inkoop Atlas bent u verzekerd van een milieuvriendelijke verwerking van uw auto.
 • U verdient geld aan uw sloopauto!
 • Wij halen uw auto in heel Rotterdam gratis op.
 • U hoeft zich niet te verdiepen in ingewikkelde administratieve werkzaamheden, wij regelen dit allemaal voor u.

 

Doe dus uzelf én uw portemonnee een plezier en verkoop uw sloopauto of schadeauto in Rotterdam aan Auto inkoop Atlas! Neem vandaag nog contact op met een van onze specialisten voor meer informatie!

Wat zeggen anderen over ons

Ontzettend keurig! Duidelijke comunicatie. Vriendelijke mensen. Komen afspraken na. Zijn punctueel. Echt perfect!

 

 

Erg vriendelijke mensen en supersnelle afhandeling. Tevreden met het verkregen geld. En bovendien hebben ze de spullen uit mijn auto gesjouwd.

Hoe verloopt het proces?

U wilt toch ook liever geld ontvangen dan onnodig geld uitgeven? Verkoop daarom uw sloopauto via Auto inkoop Atlas.

 1. Meld uw auto binnen enkele minuten aan via ons formulier.
 2. We nemen zo snel mogelijk contact met u op om de staat te bespreken.
 3. Ontvang al binnen 30 minuten een aantrekkelijk bod op uw sloopauto.
 4. Gaat u akkoord met dit bedrag? Dan halen we uw auto gratis bij u op.
 5. U ontvangt direct het bedrag én een vrijwaringsbewijs.

Geheel gratis

Onze dienstverlening rondom de verkoop van uw auto is geheel gratis. Na het aanmelden ontvangt u een vrijblijvend bod. Bij akkoord halen we gratis uw auto op in heel Rotterdam en omgeving. Een hoop sloopauto’s kunnen namelijk niet meer rijden. Daarnaast zijn we 24/7 bereikbaar, waardoor u op elk moment van de dag uw auto kunt verkopen. Niks houdt u meer tegen!

Auto inkoop Atlas verwerkt uw sloopauto milieuvriendelijk

Niet alleen zorgen we voor een vakkundige sloop van uw sloopauto of schadeauto in Rotterdam, we zorgen ook nog eens voor een milieuvriendelijke verwerking van alle onderdelen die niet meer geschikt zijn voor verkoop aan andere partijen.

We dragen de natuur een warm hart toe en helpen het milieu graag een handje. We voldoen aan alle strenge kwaliteitseisen die zijn gesteld aan autosloperijen. Vul dus nu ons online formulier in en ontvang binnen 30 minuten een bod op uw schadeauto of sloopauto. Accepteer ons bod en u bent meteen van uw geldslurpende sloopauto af in Rotterdam. Heeft u toch nog vragen? Neem dan vandaag nog contact op met ons en vraag naar de mogelijkheden voor uw sloopauto of schadeauto in Rotterdam.

Verkoop uw sloopauto in Rotterdam

Wilt u af van uw schadeauto in Rotterdam en weet u niet hoe u dit aan moet pakken? Dan kiest u gewoon voor Auto inkoop Atlas! We kopen uw schadeauto of sloopauto in Rotterdam voor een eerlijke prijs op en zorgen er vervolgens voor dat deze goed, milieuvriendelijk en in lijn met de strenge wetgeving wordt gesloopt. Zo bent u van uw vervelende kostenpost af en hoeft u zich nergens meer druk om te maken!

sloopauto rotterdam

Heeft u nog vragen?

Neem gerust contact met ons op! Laat uw vraag of opmerking achter via het contactformulier op onze website en we komen snel bij u terug. Wilt u graag telefonisch contact opnemen? Bel dan naar 085 400 0909. Ook per mail zijn we te bereiken. Stuur uw mail naar info@autoinkoop-atlas.nl.

Wanneer u uw sloopauto of schadeauto in Rotterdam wilt verkopen, dan moet u bij Auto inkoop Atlas zijn!

Onze sloperij

Auto inkoop Atlas

Gilze-Rijenstraat 40
3045 PJ, Rotterdam

info@autoinkoop-atlas.nl
085 400 0909